O cunoscută prezentatoare TV și-a luat adio de la fani. Are doar 40 de ani şi a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal VIDEO

Deborah James (40 de ani), una dintre prezentatoarele BBC, a anunțat că a fost externată din spital și primește ultimele îngrijiri paliative la domiciliu. Prezentatoarea TV a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal.

12 mai 2022, 16:09
O cunoscută prezentatoare TV și-a luat adio de la fani. Are doar 40 de ani şi a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal VIDEO
O vedetă TGV are doar 40 de ani şi a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal

O cunoscută prezentatoare TV și-a luat adio de la fani. În vârstă de doar 40 de ani, Deborah James, autoare, activistă și realizatoare a unui podcast la BBC, a transmis fanilor că nu mai are mult de trăit!

O cunoscută prezentatoare TV și-a luat adio de la fani. Are doar 40 de ani şi a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal

Deborah James a fost diagnosticată în 2016 cu cancer intestinal în stadiul IV, iar acum a aflat de la medici că a venit momentul să se pregătească pentru ultimul „rămas bun”. Boala nu are leac, aşa că medicii au anunțat-o că nu mai e nimic de făcut.

Vedeta de la BBC a decis să fie mutată la domiciliu, unde primește îngrijire paliativă și își petrece ultimele momente din viață alături de rude și prieteni. Într-o postare sfâșietoare publicată pe Twitter și Instagram, Deborah James a scris că a venit momentul să publice mesajul pe care nu și-a dorit niciodată să-l scrie.

Bianca Brad, măcinată de lupta cu cancerul. Mesaj sfâșietor din spital: „Înainte de despărțire!”

„Mesajul pe care nu am vrut să-l scriu niciodată. Am încercat totul, dar corpul meu pur și simplu nu mai răspunde. Îngrijirea mea activă s-a oprit și acum m-am întors acasă, cu familia mea incredibilă în jurul meu și cu grija tuturor pentru a se asigura că ultimele clipe de viață nu vor fi dureroase”, a scris Deborah James.

„Nimeni nu știe cât timp mai am, dar nu pot să mai merg, dorm în majoritatea zilelor și majoritatea lucrurilor pe care le-am luat de la sine sunt acum vise apuse. Știu că nu am lăsat nici o piatră neîntorsă. Dar chiar și cu toate medicamentele inovatoare pentru cancer din lume sau cu o nouă descoperire magică, corpul meu pur și simplu nu mai poate continua”, a mai adăugat Deborah James.

Max Mosley, fostul şef al Formulei 1, s-a împușcat după ce a fost diagnosticat cu cancer în fază terminală. Concluziile anchetei

„În acest moment, pentru mine, tot ce mai pot să fac este să iau fiecare zi ca atare, pas cu pas, și să fiu recunoscătoare pentru un alt răsărit. Întreaga mea familie este în jurul meu și vom trece împreună prin asta. Sunteți cu toții incredibili, vă mulțumesc că ați jucat un rol în călătoria mea. Fara regrete. Bucură-te de viață!”, a încheiat vedeta ultima postare adresată fanilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Deborah James (@bowelbabe)