O cunoscută sportivă se destăinuie cu LACRIMI în OCHI după ce a fost abuzată de propriul ANTRENOR VIDEO

Una dintre cele mai mai mari speranţe ale patinajulu, Morgan Grant, s-a hotărât să renunţe la sportul de performanţă, după ce a fost abuzată de propriul antrenor atunci când avea doar 16 ani, în timpul unei competiţii.

30 sept. 2013, 11:58

La doi ani după incident, Morgan Grant a povestit cu lux de amănunte modul în care antrenorul ei, Genrick Şretenski, a abuzat-o sexual în timpul unei competiţii ce a avut loc în anul 2011, atunci când tânăra avea doar 16 ani, potrivit CNN.

Citeşte şi

Astfel, bărbatul de 50 de ani a chemat-o în camera lui de hotel, unde a început să îi facă avansuri, cu toate că era doar o minoră. Ulterior, ea a depus o plângere împotriva agresorului, după ce s-a decis să îi povestească tatălui ei tot incidentul. În prezent, procesul se află în desfăşurare.

Simt că tot ce am realizat a venit cu un preţ. Am fost şocată de cea ce se întâmpla şi am intrat în panică. El m-a împins pe pat şi a început să mă atingă într-un mod nepotrivit, continuând tot timpul să mă sărute. Incidentul a durat cam 20 de minute, dar nu-mi aduc aminte nimic din ce ar fi putut să-mi treacă prin minte în acele momente. La un moment dat, ştiu că am spus că este târziu şi că trebuie să plec. Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a lăsat să plec„, a povestit ea jurnaliştilor de la CNN.