O cunoscută televiziune din România se închide. CNA i-a retras LICENŢA

CNA a decis, marţi, retragerea licenței televiziunii Estrada TV, la care Stelian Fulga și-a promovat leacurile "miraculoase" timp de mai mulți ani.

08 oct. 2019, 09:43
O cunoscută televiziune din România se închide. CNA i-a retras LICENŢA

Televiziunea funcţionează pe o societate aflată în insolvență, care nu a putut face dovada plății amenzilor mai vechi de șase luni, scrie Pagina de Media. Este vorba de patru sancțiuni primite în perioada 2015 – 2018, care se ridică la 135.000 de lei.

ŞOC pe PIAŢA MEDIA. O televiziune din România aflată în lista must carry SE ÎNCHIDE după o emisie de 20 ANI

Retragerea licenței pentru Estrada TV s-a făcut în baza articolului Art. 57, alineat 1, litera d, potrivit căruia „licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii: d) titularul nu depune la Consiliu, în termen de 6 luni de la data aplicării unei amenzi, dovada achitării acesteia”.

Ridicarea licenței a fost propusă de președintele CNA, Monica Gubernat, și votată de Orsolya Borosos, Ramona Sorescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu și Radu Călin Cristea. Împotrivă au fost Dorina Rusu, Cristina Pocora, Alex Kocsis și Răsvan Popescu.

Forul a discutat cazul timp de mai multe ședințe, timp în care a aflat că televiziunea și-a schimbat proprietarul fără un acord de la CNA.