O cunoscută vedetă de la noi A PLÂNS pe scenă, în faţa a 100.000 de oameni

Daniel Buzdugan este probabil unul dintre cei mai amuzanţi oameni de radio din România, însă la sfârşitul săptămânii trecute realizatorul s-a lăsat pradă emoţiilor şi a izbucnit în lacrimi pe scenă, în timpul unui eveniment ce a avut loc în oraşul său natal, Iaşi.

RomaniaTV.net
20 mai 2013, 10:48

Daniel Buzdugan a plâns în faţa a 100.000 de oameni la Iaşi, în timpul Forza Zu, eveniment organizat în urbea natală a realizatorului. Momentul i-a lăsat pe cei mai mulţi fără cuvinte, iar luni Buzdugan a ţinut să explice momentul de slăbiciune, dezvăluind că în ultimele săptămâno a trecut printr-o experienţă deosebit de tristă.

„In ultimele 10 zile am trecut prin momente de agonie si extaz! Saptamana trecuta in Saptamana luminata, pe 9 mai, in timp ce eram in emisie la radio cu Madalina Ghenea si Mihai Morar se stingea din viata tatal meu, un om bland si foarte vesel (…) Am reusit sa tin doar pentru mine tristetea asta pana vineri noaptea, cand pe scena de la Iasi prietenul Mihai Morar a zis ceva de legat de parinti… In momentul acela mi s-a «rupt» filmul si probabil stiti … am plans in fata a 100000 de oameni. Imi pare rau! Nu voiam sa stiti asta! Eu sunt un produs care vinde fericirea, veselia, nicidecum tristetea si suferinta….. Nu am facut-o in niciun caz pentru publicitate asa cum au spus unii. Eu nu fac marketing din intamplarile familiei mele!!!!…. Imi pare rau ca ati asistat la momentul acela care era doar al meu”, a scris Daniel Buzdugan pe Facebook, care a ţinut să-i asigure pe prietenii săi virtuali că este suficient de tare încât să depăşească acest moment greu şi să fie cel cu care toată lumea s-a obişnuit.