O cunoscută VEDETĂ PRO TV, la un pas să semneze cu ANTENA 1 pentru un salariu EXORBITANT FOTO

Din ce în ce mai multe vedete părăsesc postul de televiziune PRO TV pentru a semna cu Antena 1. Ultima pe listă pare să fie Loredana Groza pe care şefii trustului Intact o doresc şi sunt pregătiţi să îi ofere un salariu record pentru un sezon al emisiunii "Romanian Idol".

05 mai 2014, 17:35

Loredana Groza pare să fie noua vedetă dorită de Antena 1 pentru grila de emisiuni din această tomană. Astfel, potrivit wowbiz, cântăreaţa a primit deja o ofertă şi acum aşteaptă răspunsul.

Citeşte şi Fostul creier al PRO TV, Mona Segall, va face o superproducţie la concurenţă. Sume colosale pentru proiect

Astfel, artista ar urma să facă parte din juriul emisiunii „Romanian Idol”, urmând astfel să fie colegă cu Ştefan Bănică Jr. care a semnat deja cu postul de televiziune.

Citeşte şi Loredana Groza câştigă SUME FABULOASE. Află cât intră în buzunarul divei în fiecare lună

Odată cu venirea Monei Segall la Antena 1 este foarte posibil şi un transfer al Loredanei Groza. Producătoarea o doreşte cu disperare în emisiunile pe care le are pe mână şi ar face orice să o aducă în echipa ei. O primă runda de discutii a avut loc deja, insa, nu s-a semnat nimic, in ciuda faptului ca salariul ar fi unul colosal, in jur de 50.000 de euro pe sezon„, au declarat persoane implicate în acest proiect.