O dansatoare de 17 ani a ajuns la spital cu dureri de stomac, dar a avut un ŞOC când a aflat ce are

O dansatoare din Marea Britanie, care a fost dusă la spital de către mama ei, atunci când a început să acuze dureri de stomac, a fost șocată să descopere că era în travaliu și că mai avea puţin până să nască.

RomaniaTV.net
01 aug. 2013, 19:28

Jodie Smith, în vârstă de 17 ani, a început să se simtă rău luni seara, dar atunci când mama ei, Lesley, în vârstă de 47 de ani, a dus-o la spital, medicii au dezvaluit ea era însărcinată și era pe cale să devenă mamă, potrivit DailyMail.

Peste câteva ore, pe 23 iulie, Jodie Smith a dat naştere fiului ei, Jack Arthur, care cântărește 3.6 kilograme şi este perfect sănătos. Mama ei, Lesley, s-a grăbit să cumpere tot ce e nevoie pentru un nou născut, pentru că familia nu era pregătită cu nimic.

Jodie Smith, o dansatoare din Carleton Glen, West Yorkshire, nu a avut nicio idee că este însărcinată pentru că nu s-a îngrăşat deloc.

„Suntem încă un pic șocaţi. Jodie nu se poate opri din zâmbit. Ea mers la şcoală, a mers la muncă, a făcut cursuri de dans, a mers la sala de sport, totul ca de obicei. Ea nu a fost bolnavă și a rămas la fel de subțire până acum”, a explicat mama ei.

VEZI ŞI S-a dus la medic cu o BANALĂ durere de burtă, dar a plecat din spital cu viaţa schimbată RADICAL