O dezbatere la BNR, amânată pentru că audienţa a cerut să urmărească mesajul preşedintelui

Dezbaterea organizată de Banca Naţională a României "De la Marea Dezordine la Noua Normalitate", programată pentru ora 18:00, a fost amânată pentru scurt timp, la cererea invitaţilor, care au dorit să urmărească discursului preşedintelui Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 18:18
O dezbatere la BNR, amânată pentru că audienţa a cerut să urmărească mesajul preşedintelui

Tehnicienii de la BNR au preluat pe ecranele din sala Mitiţă Constantinescu din sediul central al băncii central un post de televiziune care transmite în direct mesajul preşedintelui Băsescu.

 

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, care trebuie să ţină cuvântul de deschidere al dezbaterii nu şi-a făcut apariţia până la ora transmiterii acestei ştiri.

 

La eveniment participă reprezentanţi ai Consiliului de Administraţie al BNR, preşedinţi de bănci şi analişti, scriitori şi critici literari, oameni de cultură.

 

BNR a transmis marţi invitaţie pentru dezbaterea axată pe noua carte a lui Adrian Vasilescu, „Biletul de ieşire din criză”. Printre vorbitori se mai numără, alături de autor, Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR, Valentin Lazea, economist-şef al BNR, şi Vasile Iuga, Country Managing Partner al PwC Romania.