O doctoriță de la Suceava a fost înjunghiată de soțul cu care se afla în divorț

Clipe de groază pentru un medic rezident din Suceava. Este vorba despre o doctoriță care a fost înjunghiata de soțul cu care se afla în divorț. Femeia, mama a doi copii, a ajuns de urgență la spital.

12 mai 2023, 14:55
O doctoriță de la Suceava a fost înjunghiată de soțul cu care se afla în divorț

Un medic rezident de la Spitalul Județean Suceava, la Secția Chirurgie Infantilă, a trecut prin clipe de groază. Vineri dimineață, Cristina Molie se afla acasă, într-un apartament din cartierul George Enescu. În jurul orei 7.30 la apartament și-a făcut apariția Ionuț Molie, soțul cu care medicul se afla în proces de divorț. Cei doi s-au certat, iar la un moment dat bărbatul a pus mâna pe un briceag și a înjunghiat-o de mai multe ori, potrivit monitorulsv.ro.

Citește și: Cine este medicul din București care s-a sinucis cu un pistol de tip airsoft. De luni bune era în depresie

Femeia a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor. Cristina Molie a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Ea prezenta plagă înjunghiată glob ocular stâng, plăgi înjunghiate cervicală și contuzie toraco-abdominală și a fost internată pe Secția Oftalmologie pentru monitorizare.

Soțul agresiv a ajuns la Poliție, a fost audiat și pus sub acuzare pentru infracțiunile de violență în familie, respectiv loviri și alte violențe.

Citește și: Bebeluș de 2 luni, în stare critică la Spitalul de Pediatrie Ploiești. „Are doar 2 kg și nu a fost spălat niciodată”

Bărbatul nu este la prima ispravă de acest gen. El a mai agresat-o pe femeia cu care are doi copii și în trecut. Cristina Molie a povestit că în trecut a mai stat internată într-un centru pentru femei abuzate, tot în urma unor violențe din partea partenerului de viață.