Cine este medicul din București care s-a sinucis cu un pistol de tip airsoft. De luni bune era în depresie

Un medic din București, în vârstă de 59 de ani și specializat în ginecologie la Maternitatea Polizu, s-a sinucis. Bărbatul s-a împușcat cu o armă de tip airsoft cu bile de cauciuc. A fost găsit de fiica lui și transportat la Spitalul Universitar, unde a murit vineri.

12 mai 2023, 13:36
Cine este medicul din București care s-a sinucis cu un pistol de tip airsoft. De luni bune era în depresie

UPDATE: Medicul de la Spitalul Polizu care s-a impuscat, joi, in propria locuinta, cu un pistol cu bile de cauciuc, a murit.
Alerta la 112 a fost dată chiar de către fiica medicului Nicuşor Brănescu după ce l-a găsit pe acesta împușcat în casă. Se împușcase singur în cap cu un pistol airsoft cu bile. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și paramedici. Medicul a fost transportat de urgență la spitalul Universitar, unde a fost dus direct în sala de operații.

Din primele date, medicul era în depresie din cauza pierderii unei pacientele aflate în îngrijirea sa și urma și un tratament. În plus, se pare că acesta nu a mai consultat alți pacienți de o perioadă bună de timp.

Citește și Medic român celebru în perioada COVID, afirmație controversată la adresa creștinilor: „Cu agheazmă nu putem rezolva pandemia!”

Medicul este, în prezent, internat la Spitalul Universitar și se află în stare gravă. Conform mai multor surse media, ar fi fost supus unor intervenții chirurgicale și este intubat.