Doctoriţa Elena a murit după ce i s-a făcut rău la coadă la „Taxe şi Impozite”, în Botoșani

O doctoriță neurolog, Elena Stână, a murit după ce i s-a făcut rău la coadă la "Taxe și Impozite", în Botoșani

26 apr. 2023, 14:38
Doctoriţa Elena a murit după ce i s-a făcut rău la coadă la „Taxe şi Impozite”, în Botoșani

O doctoriţă de la ambulatoriul Spitalului Judeţean Botoşani a murit marţi, după ce i s-a făcut rău, în timp ce stătea la coadă la Taxe şi Impozite.

Medicul neurolog Elena Stână avea 75 de ani şi lucra în ambulatoriul Spitalului Judeţean Botoşani. Femeia a murit marţi, în clădirea de la Taxe şi Impozite, în timp ce stătea la rând pentru a-şi plăti dările către administraţia locală.

Tragedie: militarul român a murit subit la doar 35 de ani. Soția sa a decedat în urmă cu 3 ani

La un moment dat, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit în faţa celorlalţi oameni aflaţi la coadă. Imediat, lumea a sunat la 112, femeia abia mai putând respira. La scurt timp, un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanţă a ajuns la faţa locului.

Pentru că starea femeii era foarte gravă, având semnele unui infarct, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare încă de la faţa locului.

După câteva minute, femeia şi-a recăpătat cunoştinţa, fiind pusă pe targă şi dusă imediat la Urgențe. Din păcate, starea ei s-a agravat din nou, cel mai probabil inima cedând din nou. Medicii au continuat manevrele e resuscitare, însă din păcate fără niciun rezultat.

Soția lui Nosfe, distrusă de moartea artistului. Au trecut 6 luni de când rapperul a murit: „Mănânc cât să nu cad din picioare”
Medicul Elena Stână activa în cadrul Ambulatoriului, în baza unui contract de prestări servicii, după ce zeci de ani activitate în secţia de neurologie a Spitalului Judeţean. Doctoriţa a murit la câteva luni după soţul ei.

Elena Stână a lucrat zeci de ani în Secția de Neurologie a Spitalului Județean Botoșani. Colegii spun că era un „medic profesionist, care știa să comunice, un OM în adevăratul sens al cuvântului”, notează Botoșani News.