Soția lui Nosfe, distrusă de moartea artistului. Au trecut 6 luni de când rapperul a murit: „Mănânc cât să nu cad din picioare”

Soția lui Nosfe, distrusă de moartea artistului. La șase luni de când rapperul s-a stins din viață, Mădălina Crețan, partenera lui de viață și femeia care i-a dăruit o fetiță, încearcă din răsputeri să treacă peste evenimentul nefericit care i-a marcat viața.

25 apr. 2023, 08:58
Soția lui Nosfe, distrusă de moartea artistului. Au trecut 6 luni de când rapperul a murit: „Mănânc cât să nu cad din picioare”
Soția lui Nosfe, distrusă de moartea artistului

Soția lui Nosfe, distrusă de moartea artistului. Mădălina Crețan trece printr-o adevărată traumă la nivel psihologic, căreia încearcă să-i găsească leacul. Alături de foștii colegi de trupă ai acestuia, vrea să-i ducă mai departe visul și să lanseze toate piesele înregistrate anul trecut.

Citește și: Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare. Cine e de vină pentru moartea lui Nosfe: „L-a stresat, l-a supărat, poate din aceste motive i-a bătut inima mai tare”

Soția lui Nosfe, distrusă de moartea artistului

Sunt prinsă cu de toate… Vom începe concertele, primul va fi vineri. S-a luat o pauză de șase luni, băieții de la Șatra nu au mai avut concerte în perioada aceasta de niciun fel de atunci. Au mai avut propuneri, dar nu a simțit nimeni că ar fi suficient de stăpân încât să performeze în condițiile date. Nici acum nu știm foarte bine cum se va desfășura, dar băieții încearcă.

Momentan doar am conștientizat că eu mi-am dorit să gătesc doar pentru el. Și deocamdată este o traumă la nivel psihologic pe care încerc să o repar. Mâncarea nu mai reprezintă nimic pentru mine, din niciun punct de vedere. Nici să o mănânc, nici să o gătesc. Am un blocaj. Mănânc cât să nu cad din picioare. Încerc să identific problema…

Foarte multă lume îl visează pentru mine și primesc mesaje din toate părțile. Ca să-l visez, ar trebuit să nu fiu conștientă de anumite lucruri. Sunt conștientă că el e o energie acum și nu mai are treabă cu fizicul ca atunci când era„, a declarat Mădălina Crețan, pentru Cancan.ro.