O dubă a Jandarmeriei ce venea de la proteste a intrat într-un taxi

O maşină aparţinând Jandarmeriei a provocat un accident destul de serios în Capitală, accident soldat cu doi răniţi ce au suferit plăgi multiple, informează România TV.

RomaniaTV.net
21 dec. 2013, 21:18
O dubă a Jandarmeriei ce venea de la proteste a intrat într-un taxi

Incidentul a avut loc la intersecţia dintre bulevardul Mihail Kogălniceanu şi strada Vasile Pârvan, sâmbătă seara în jurul orei 22.30. Duba Jandarmeriei venea din zona Universitate, acolo unde câteva sute de oameni au protestat împotriva Guvernului şi a exploatărilor aurifere şi a gazelor de şist. În intersecţie, maşina jandarmeriei a virat stânga, către Piaţa Unirii, fără să acorde prioritate taxiului care circula regulamentar.

În urma ciocnirii au fost răniţi taximetristul şi pasagerul acestuia, o femeie în jur de 30 de ani. Ambii au suferit multiple traumatisme şi au fost scoşi din maşină inconştienţi, chiar de către jandarmii care i-au accidentat. La faţa locului au venit două echipaje SMURD ce au oferit primul ajutor înainte de a-i transporta pe răniţi la Spitalul Universitar. Pe numele şoferului dubei se va deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.