O echipă din Liga I, în pragul desfiinţării. Nu are bani nici pentru deplasarea din etapa viitoare

Într-o şedinţă a Consiliului Local desfăşurată la începutul acestei săptămâni primăria Năvodari a decis să nu mai sprijine financiar gruparea Săgeata Năvodari, din cauza rezultatelor slabe, o singură victorie în ultimele opt etape. În aceste condiţii echipa nu mai are bani nici pentru deplasarea pentru meciul din etapa viitoare, de la CFR Cluj.

03 dec. 2013, 12:36
O echipă din Liga I, în pragul desfiinţării. Nu are bani nici pentru deplasarea din etapa viitoare

La trei ani şi jumătate de la semnarea parteneriatului între primăria Năvodari şi  echipa de fotbal Săgeata înţelegerea a fost reziliată, iar gruparea antrenată de Tibor Selymes se află în pragul desfiinţării. Potrivit prosport.ro, jucătorii dobrogenilor sunt neplătiţi de cîteva luni, iar în şedinţa de luni a Primăriei s-a decis sistarea definitivă a sponsorizării formaţiei.

Decizia a fost anunţată de primarul orsaşului Năvodari, Nicolae Matei, care consideră cu nu are rost să mai susţină o formaţie care se zbate în partea inferioară a clasamentului, în ciuda numeroaselor transferuri care s-au făcut înaintea startului campionatului. În urma acestei hotărîri, Aurelian Băbuţan, preşedintele clubului, şi-a înaintat demisia, echipa nemaiavând bani nici pentru deplasarea de la Cluj, programat lunea viitoare, în etapa a 17-a a Ligii I.

Săgeata Năvodari ocupă locul 13, în clasament, cu 15 puncte. Dacă echipa se va retrage din campionat înainte de de finalul turului toate rezultatele îi vor fi anulate, iar dacă se va retrage în retur va pierde toate jocurile cu 0-3.