O elevă ar fi încercat să se sinucidă în toaleta Liceului Pedagogic din Focşani

O elevă din Focşani a ajuns la spital după ce ar fi încercat să se sinucidă în toaleta Liceului Pedagogic din Focşani. Fata a fost găsită de o colegă în toaleta şcolii. Eleva a fost internată la Pediatrie și urmează ca în cursul zilei să fie văzută de un psiholog, potrivit monitorulvn.ro.

23 ian. 2018, 08:57
O elevă ar fi încercat să se sinucidă în toaleta Liceului Pedagogic din Focşani

Adolescenta care a încercat să se sinucidă este elevă în clasa a IX-a la liceul Pedagogic „Spitru Haret” din Focşani. Potrivit vrancea24.ro, în jurul orei 15.00, fata a intrat în toaleta școlii la pauză și nu a revenit în clasă, la începerea orei. O colegă s-a dus după ea și a găsit-o întinsă pe jos și plină de sânge. Fata a anunțat profesoara care ținea cursul și s-a sunat la numărul de urgență 112.

Adolescenta a fost preluată de un echipaj SMURD şi dusă la Secția UPU a Spitalului Județean, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale. 

Deşi directorul liceului susţinea pentru monitorulvn.ro că nu este vorba despre o tentativă de sinucidere, poliţia susţine contrariul.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați ieri în jurul orei 14:45 cu privire la faptul că o elevă a unui liceu de pe raza municipiului Focșani ar fi fost găsită inconștientă în incinta unității de învățământ. Din primele verificari, a reieșit faptul că, pe fondul unei discuții avută cu o altă persoană minoră și-ar fi provocat mai multe escoriații minore la nivelul antebrațului. Minora a fost transportata la spital”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea, citaţi de monitorulvn.ro.

Citeşte şi Muncitorul care a agresat sexual o elevă în curtea şcolii, arestat preventiv