O elevă a întârziat la şcoală şi i-a cerut mamei un bilet de învoire. Nu se aştepta nici într-o mie de ani să-i facă asta FOTO

Orice elev care vrea să-şi motiveze absenţele apelează din când în când la ajutorul părinţilor. Dar, după ce a păţit o adolescentă din California, probabil toţi adolescenţii se vor gândi de două ori înainte de a apela la ei pentru a scăpa de problemele de la şcoală.

RomaniaTV.net
04 ian. 2017, 09:48

O adolescentă care a întârziat la cursurile de la prima oră şi-a rugat mama să îi scrie un bilet de învoire care să o ajute să îşi motieze absenţele. Femeia s-a conformat şi a pus biletul într-un plic, doar că odată ajunsă la liceu fata a avut parte de surpriza vieţii ei.

„Cara a întârziat în dimineaţa aceasta ca urmare a unei condiţii cunoscute ca adolescentism. Adolescenţi din toată ţara sunt afectaţi de acest lucru şi nu se cunoaşte încă vreun tratament. Simptomele sunt multiple, dar în dimineaţa aceasta a suferit de inabilitate de a se extrage pe sine din pat şi de nevoia de a-i răspunde obraznic celei care i-a dat viaţă.
Acum pare că se simte mai bine, după ce şi-a văzut telefonul mobil zburând pe geam din maşină. Vă rog să mă contactaţi dacă observaţi vreo recidivă”, le-a scris Nicole Poppic, o mamă casnică din California, profesorilor fiicei sale, Cara.