SCANDALOS. O elevă din Brăila îşi UMILEŞTE în ultimul hal o colegă de liceu VIDEO

Elevii din liceele din România sunt tot mai violenţi, iar faptul că ei au cu totul alte preocupări în afară de învăţătură este reflectat anual în rezultatele de la Bacalaureat. Ultima mostră de maniere şi preocupări "alese" vine de la o liceeană din Brăila, care va ajunge cu siguranţă vedetă pe internet, însă nu datorită vreunei realizări măreţe, ci a unui comportament golănesc şi strigător la cer.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 16:05
SCANDALOS. O elevă din Brăila îşi UMILEŞTE în ultimul hal o colegă de liceu VIDEO

O elevă din Brăila a fost filmată de o prietenă în timp ce a lovit şi umilit în ultimul hal o altă fată, mărul discordiei fiind, după cum rezultă din dialogul celor două, un băiat.

Eleve la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Brăila, cele două au o discuţie tipică unor adolescente cu probleme sentimentale, în care una este orbită de gelozie şi de un foarte dezvoltat simţ al proprietăţii, iar cea de-a doua răspunde spăşită şi evident speriată. Numai că teama victimei nu a înduioşat-o nicicum pe agresoare, care pe lângă faptul că i-a cerut socoteală a avut grijă să o şi umilească.

Printre înjurături şi cuvinte „alese”, agresoarea a plesnit-o pe cealaltă fată cu palmele peste faţă, a scuipat-o în repetate rânduri şi a tras-o de păr, iar totul a culminat cu momentul în care a pus-o să îngenuncheze în faţa ei şi i-a ordonat să-i pupe picioarele. Victima a „încasat” cu stoicism toate umilinţele, până când cealaltă fată i-a dat voie să plece. Însă lucrurile nu s-au oprit acolo, iar „meciul” a intrat în prelungiri, cu încă o „repriză” de înjurături, ordine şi palme peste faţă.

Întreaga scenă a fost filmată de o altă fată, care nu a avut nici măcar o dată tendinţa să intervină pentru a aplana conflictul, ci s-a rezumat la a-şi avertiza prietena că bateria telefonului este pe terminate.