Scene halucinante la un centru de plasament. O adolescentă a fost snopită în bătaie de două colege

O adolescentă de la centrul de plasament ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani a fost lovită cu pumnii și picioarele de alte două fete.

06 oct. 2021, 08:49
Scene halucinante la un centru de plasament. O adolescentă a fost snopită în bătaie de două colege

O adolescentă de la centrul de plasament

”Mihail Sadoveanu” din Pașcani a fost agresată fizică cu o violență de neînchiput de colegele de cameră.

Cumplita întâmplare a fost filmată de o altă fată ce se afla în încăpere în timpul incidentului. Clipul a ajuns pe rețelele de socializare și a stârnit revolta utilizatorilor.

Disputa dintre adolescente ar fi pornit de la un băiat. Agresoarele au lovit-o pe fată cu pumnii și picioarele în zona capului, în abdomen și în față în timp ce victima plângea și le implora pe colegele ei să se oprească.

Plânsetele și rugămințile adolescentei nu le înduioșează pe agresoare, iar, în filmulețul de peste două minute, adolescenta este bătută continuu.

„Siguranța și protecția copiilor din centrele din Pașcani. S-a dus România noastră de râpă. Unde stau doamnele educatoare, diriginta casei de copii, Poliția? Fetița bătută este o cunoștință de a mea, nu am nicio putere să o ajut, nu e rudă cu mine. O cheamă O.I., distribuiți vă rog și ajutați copiii nimănui, ajutați România să fie o țară mai bună și mai frumoasă, nu fiți nepăsători” se arata în textul postării, potrivit Antena3.

Adolescentă găsită moartă după ce a dispărut de acasă. Anunţul cutremurător al familiei

O adolescentă

de 17 ani a fost găsită moartă la două zile după ce a dispărut de acasă, în Derbyshire, Marea Britanie.

Zdrobit de durere, bunicul ei mărturisit că întreaga familie este în stare de şoc. „Suntem cu toții devastați. Era o fată minunată. Un înger„, a spus el, potrivit The Sun.

„Inima mea e alături de familie. Am sperat cu toții că va fi găsită în siguranță„, a declarat un vecin care o cunoștea pe tânără.

Amy a dispărut din Hayfield, Derbyshire, pe 9 septembrie, în jurul amiezii.

„Nu pot să cred că spun asta dar simt că trebuie, pentru toți cei care au organizat căutări și împart postere. Trupul lui Amy a fost găsit în urmă cu puţin timp. A murit. Îmi pare rău că trebuie să v-o zic așa. Multe mulțumiri tuturor pentru ceea ce ați făcut„, a scris mama fetei pe Facebook.