Joc periculos într-un liceu din România. O elevă a picat în cap VIDEO

O elevă a unui liceu din Galaţi este filmată în timp ce cade în cap în timpul unui joc de "lapte gros". Întâmplarea are loc chiar în clasă, înainte de începerea orei de chimie.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 15:07
Joc periculos într-un liceu din România. O elevă a picat în cap VIDEO

Incidentul s-a petrecut la Colegiul de Alimentaţie şi Turism Dumitru Moţoc” din Galaţi. Elevii se jucau înainte de începerea orei de chimie, iar fata care a încercat să sară peste mai mulţi colegi deodată şi a căzut în cap. Ceea ce este şi mai şocant este faptul că restul clasei, inclusiv cei care se jucau cu ea, au început să râdă în timp ce fata a rămas înconştientă pentru câteva secunde.

Directorul şcolii susţine că cel care a postat filmul pe internet va fi sancţionat cu scăderea notei la purtare. Conducerea liceului îşi motivează nevinovăţia prin faptul că este imposibil ca un profesor să fie prezent în fiecare clasă şi consideră consilierea ca fiind principala rezolvare a problemelor de acest gen.

Din fericire, eleva care a căzut nu a păţit nimic grav, alegându-se doar cu o sperietură. Colegii ei susţin că au filmat scena doar pentru amuzament, fără nicio altă intenţie.