O elevă din Iași a căzut de la etajul doi al unei școli. O altă fată a căzut tot de la etajul doi, dar în Zalău

O elevă a căzut de la etajul al doilea al Colegiului Emil Racoviță din Iași. O altă fată a căzut tot de la etajul doi, dar în Zalău.

12 dec. 2023, 22:10
O elevă din Iași a căzut de la etajul doi al unei școli. O altă fată a căzut tot de la etajul doi, dar în Zalău

Un apel la 112 a anunțat că o elevă de la Colegiul Național Emil Racoviță din Iași a căzut de la etajul doi. Potrivit primelor informații, fata este elevă în clasa a V-a. La fața locului s-au deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă. Potrivit unor surse judiciare, copila era supărată că a fost părăsită de iubit și s-ar fi aruncat de la etaj.

„La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 15.20, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei unități de învățământ, din municipiul Iași. Persoana, respectiv o minoră, de 11 ani, a fost preluată de ambulanță, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, potrivit IPJ Iași.

Citește și: Colegii, devastați de moartea Elizei, o elevă de 17 ani din Mureș. Fata a înghițit mai multe pastile

În urmă cu puțin timp, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fist sesizați că o persoană ar fi căzut de la etajul 2 al unei clădiri, de pe strada Crișan din Zalău.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana ca fiind o minoră, în vârstă de 14 ani, din Zalău. În urma evenimentului, minora a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Citește și: Elevă găsită moartă în cadă, provenea dintr-o familie destrămată. Tatăl tocmai se întorsese de la muncă din Italia

Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, ci potrivit unor surse judiciare ar fi vrut să se ducă la iubitul ei, dar a căzut de la etaj.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.