O elevă din Piteşti a fost lovită cu o sticlă în faţă de un coleg

O fată în vârstă de 13 ani, elevă în clasa a VI-a la Şcoala Generală nr. 13 din Piteşti, a fost lovită cu o sticlă de plastic în faţă, joi, de către un coleg de clasă. Minora a fost tratată la dispensarul unităţii de învăţământ.

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 12:28
O elevă din Piteşti a fost lovită cu o sticlă în faţă de un coleg

Incidentul nu a a fost provocat de o ceartă sau de un conflict între cei doi elevi, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

„Din primele noastre date rezultă că cei doi elevi sunt colegi în clasa a VI-a la Şcoala Generală nr. 13 din Piteşti, iar la un moment dat, probabil în timpul pauzei, băiatul i-a aruncat o sticlă de plastic în faţă fetei, în joacă, fără a avea un conflict cu aceasta. Fetei i-a curs sânge de la arcadă, dar este în stare stabilă. Nu a existat un conflict între cei doi elevi, colegi în clasa a VI-a, iar în acest moment colegii mei sunt la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul”, a declarat comisar şef Dănuţ Dinu.

Directorul Şcolii Generale nr. 13 a spus că cei doi elevi s-au jucat, iar la un moment dat băiatul ar fi scăpat o sticlă de plastic din mână, lovind-o pe fată. La faţa locului a venit un echipaj al ambulanţei, iar medicii au constatat că eleva nu necesită internarea, ea fiind tratată la dispensarul şcolii.

Surse din interiorul şcolii spun că elevul de 14 ani repetă clasa a VI-a şi are probleme la învăţătură, iar anul trecut a avut 300 de absenţe.

Conducerea Şcolii Generale nr. 13 şi cea a Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş au început anchete pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.