O elevă la Poliţie riscă să fie exmatriculată după ce a împrumutat uniforma unor interlopi

O elevă de la Şcoala de Poliţie din Câmpina riscă să fie exmatriculată după ce a împrumutat jacheta şi şapca cu însemnele oficiale unor bărbaţi.

26 sept. 2017, 07:47

Bărbaţii au postat fotografii pe Facebook, surprinse în localitatea Dăbuleni din judeţul Dolj, acolo unde tânăra a făcut practică. Câţiva dintre bărbaţii cu care s-a fotografiat eleva sunt cunoscuţi oamenilor legii ca fiind membri ai unui clan de interlopi, potrivit digi24.ro.

Pozele au fost făcute în luna martie, dar abia acum au fost făcute publice.

Uniformele elevilor de la Câmpina sunt aproape identice cu cele ale poliţiştilor. Diferenţa o face lipsa gradelor şi prezenţa şepcii.

Codul deontologic al unităţii de învăţământ interzice elevilor să poarte uniforma în afara orelor de program şi să aibă o atitudine defăimătoare la adresa însemnelor MAI, motiv pentru care la nivelul Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” de la Câmpina a fost declanşată o anchetă internă.

În plus, Anca Riza, eleva incriminată, va fi audiată inclusiv la sediul IJP Dolj împreună cu prietenii care s-au fotografiat în uniformă, susţin surse apropiate de anchetă, potrivit adevarul.ro.

Anca Riza este elevă în anul al II-lea de studii şi ar fi trebuit să se întoarcă din nou la cursuri la 1 octombrie, după vacanţa de vară. Tânăra va trebui acum să aştepte finalul anchetei pentru a afla dacă va mai putea să aibă o carieră în Ministerul de Interne.

Citeşte şi Poliţist de la Investigaţii Criminale surprins la petrecere cu un şef interlop VIDEO