O elevă olimpică şi un tânăr abandonat de părinţi s-au sinucis VIDEO

Tragedie la Craiova. O elevă de 16 ani s-a aruncat, duminică seară, de la etajul opt al blocului în care locuia, supărată că a obţinut un rezultat prea slab la olimpiadă şi nu s-a calificat la etapa următoare. În judeţul Timiş, un adolescent de 17 ani s-a spânzurat, pentru că nu a mai putut suporta gândul că părinţii l-au abandonat.

RomaniaTV.net
07 mai 2012, 05:05
O elevă olimpică şi un tânăr abandonat de părinţi s-au sinucis VIDEO

Tânăra din Craiova a decis să-şi pună capăt zilelor după ce a obţinut doar locul şapte la Olimpiada de Astronomie, după ce anul trecut, ea a câştigat medalia de bronz la aceeaşi Olimpiadă.

Fata era elevă la Colegiul Carol I din Craiova. Duminică a participat la olimpiada judeţeană de astronomie şi nu a reuşit să rezolve toate subiectele. Din acest motiv a obţinut doar locul 7. Părinţii spun că s-a întors acasă foarte supărată şi s-a închis în camera ei. Câteva ore mai târziu, a sărit în gol.

O ambulanţă a sosit de urgenţă la faţa locului, însă medicii nu au mai putut face nimic. Tânăra murise din cauza leziunilor grave.

Băiatul din Timiş s-a spânzurat după ce mama lui a decis să plece în Moldova şi să locuiască cu concubinul ei. Înainte cu jumătate de oră de a se sinucide, tânărul a mers în vizită la un prieten şi şi-a cerut scuze, fără să spună ce are de gând să facă.