O englezoaică s-a căsătorit cu un covor urât. Poate să-l bată când şi cum vrea. Imaginile fac înconjurul lumii

O mamă singură s-a căsătorit cu covorul ei, pe nume Mat, într-o ceremonie fastuasă, înconjurată de prieteni.

RomaniaTV.net
07 dec. 2019, 17:25

Prietenii lui Bekki Cocks i-au spus că, dacă îi plăcea covorul atât de mult, ar trebui să se căsătorească cu el, dar nu s-au așteptat ca ea ssă le şi trimită invitaţiile la nuntă.

Tânăra, în vârstă de 26 de ani din Marea Britanie, i-a declarat dragoste eternă covorului în fața unor invitați speciali. Ceremonia a fost oficiată cu adevărat și a ținut aproximativ o oră.  

Bekki și „Mat”, numele dat mochetei ei preferate, s-au bucurat de o lună de miere relaxantă acasă, în Greater Manchester. În timpul serviciului intim de o oră, Bekki, care a fost îmbrăcat într-o rochie de mireasă albă tradițională pentru ocazie, a promis că va iubi, onora și îngriji covorul Mat „până când moartea îi va despărți”.

„Îmi petrec atât de mult timp îngrijindu-l, curățându-l și îl aspir de două ori în fiecare zi și mă asigur că arată întotdeauna cel mai bine. Nu mi-aș putea imagina cum e fără el.”

Nu este singura persoană care „găsește iubirea” cu un obiect neînsuflețit. Amanda Liberty, de 35 de ani, din Leeds, spune că este într-o relație deschisă cu mai multe corpuri de iluminat, dar intenționează să se căsătorească împreună cu un candelabru numit Lumiere.

Și-a schimbat numele de familie din Whittaker în timpul unei relații anterioare de lungă distanță cu Statuia Libertății.