O excursie în oraş s-a transformat într-un DEZASTRU. Vezi ce a păţit un bărbat după un joc banal de MAHJONG

Un bărbat din China a fost aruncat pe geam după ce nu a reuşit să plătească o datorie de 6.000 de lire, în momentul în care a pierdut un joc de mahjong pe bani, dar a supravieţuit în mod miraculos deeoarece s-a oprit într-un coş de fum undeva pe la etajul trei. Cu toate acestea, el îşi va pierde picioarele, doctorii fiind obligaţi să le amputeze, în timp ce restul familiei se gândeşte cu stupoare că nu va mai putea să se întreţină sau să achite cheltuielile de spitalizare.

07 oct. 2013, 16:52

Guo Xu, un bărbat din China, a trecut prin drama vieţii sale după ce a fost aruncat de la etajul 11 de mai mulţi pariori furioşi, după ce acesta nu a fost în stare să achite o datorie de 6.000 de lire, după ce a pierdut la cunoscutul joc de mahjong, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi GESTUL ŞOCANT al unei mame: S-A ARUNCAT de la etaj sub PRIVIRILE ÎNGROZITE ale fetiţei sale VIDEO

Inedit este faptul că el se afla cu familia în vacanţă, părăsind satul natal pentru a vizita cel mai mare oraş din provincia respectivă, Zhengzhou. Cu toate acestea, în timp ce soţia şi copilul au plecat la zoo, el s-a decis să se meargă în sala de jocuri a hotelului pentru a se relaxa cu o partidă de şah sau de cărţi. În acelaşi timp, el a fost atras de mai mulţi jucători notorii de mahjong să participe la un meci pe bani, dar din păcate a reuşit să piardă o mică avere. Atunci când nu a fost în stare să îşi achite datoriile, el a fost aruncat pur şi simplu pe geam de la etajul 11, dar a scăpat cu viaţă după ce s-a oprit la etajul trei, pe un coş de fum, ulterior lovind o conductă pentru aerul condiţionat.

În urma unei operaţiuni dificile de salvare, pompierii l-au recuperat, înă victima îşi va pierde picioarele, acestea urmând să fie amputate din cauza rănilor. În acelaşi timp, soţia sa este disperată deoarece nu ştie de unde va face rost de bani pentru a achita factura de spitalizare a soţului, cu atât mai mult cu cât el era cel care aducea banii în casă.

Citeşte şi Obiceiuri ciudate: 500 de chinezi s-au aruncat într-un râu îngheţat FOTO

Vieţile noastre au fost ruinate de ceea ce s-a întâmplat. El este cel care aducea banii în casă şi noi nu avem nimic pus la păstrare pentru facturile medicale. Cum o să am grjă de el şi de familie fără bani?„, a declarat femeia, uimită de întreg incidentul care i-a dat viaţa peste cap.