O familie a fost la un pas de moarte din cauza unei cirezi de vaci

Doi soţi din Constanţa au fost la un pas de moarte în noaptea de duminică, după ce maşina lor a lovit o cireadă de vaci. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe câmp, iar femeia s-a ales cu răni grave şi a fost dusă de urgenţă la spital, informează România TV.

14 sept. 2015, 08:51
O familie a fost la un pas de moarte din cauza unei cirezi de vaci

Accidentul a avut loc între localitățile Nicolae Bălcescu și Dorobanțu. Bărbatul care era la volan spune că în beznă s-a trezit pur şi simplu cu cireada de vaci pe şosea. Nu a putut evita impactul şi a intrat în plin în animale.

Autoturismul era dotat cu sistemul „eCall”, care alertează serviciile de salvare în cazul unui accident, iar asta i-a ajutat pe cei doi soți.

Citeşte şi Cel mai CIUDAT accident de maşină. Gestul BIZAR al unei şoferiţe aflate în trafic

Maşina a ajuns pe câmp, iar plafonul a strivit-o pe soţia şoferului. Femeia a fost dusă de urgenţă la spital. În timp ce şoferul se chinuia să o ajute pe femeie, persoanele care ar fi trebuit să aibă grijă de animele au fugit. Apropiaţi ai lor au venit să taie şapte dintre animalele care agonizau.

Citeşte şi Accident grav la Costineşti. Şase persoane au ajuns la spital

Atât proprietarul animalelor, cât și cei care le păzeau, ar putea fi cercetați penal pentru vătămare corporală și distrugere din culpă.