Apel umanitar. O familie cu 3 copii are nevoie de ajutor după ce un incendiu devastator i-a lăsat fără acoperiş desupra capului FOTO

Publicat: Sâmbătă, 04 Ianuarie 2020 11:38 // Actualizat: Sâmbătă, 04 Ianuarie 2020 11:38 // Sursa: romaniatv.net

O familie cu trei copii are nevoie de ajutor după ce un incendiu devastator i-a lăsat fără acoperiş desupra capului.

Foto: monitorulsv.ro

O familie formată din părinţi şi trei copii, din care doi minori, a rămas fără acoperiş deasupra capului în urma unui puternic incendiu, în comuna suceveană Moldova Suliţa, scrie monitorulsv.ro. Părinţii şi copiii minori locuiesc în prezent într-o cameră a bunicilor.

„Sunt cinci suflete care vor petrece noaptea dintre ani într-o cameră unde soba abia dă căldură, iar gospodăria nu este racordată la apă curentă.Facem apel la oamenii săritori şi de bună-credinţă pentru a ajuta această familie greu încercată!", au transmis cei care încearcă să-i ajute în cadrul unei campanii umanitare demarate în aceste zile.

Citeşte şi Sfârşit dramatic, un bărbat a murit carbonizat în casă

Greu încercată este familia Meroneac, formată din cinci membri: trei copii, din care doi minori, şi parinţii (Nelu şi Rodica), din comuna Moldova Suliţa.

După cum am relatat în Monitorul de Suceava, pe 28 decembrie, dimineaţă, în jurul orei 08.15, s-a anunţat un incendiu la Moldova Suliţa.

Echipajele de pompieri ajunse la faţa locului au constatat că gospodăria în care se aprinsese casa de locuit se afla într-un loc izolat, pe un deal, la aproximativ 1,2 km de cel mai apropiat drum accesibil autospecialelor de stingere. La sosirea pompierilor casa de locuit, cu parter şi mansardă şi construită din lemn, era cuprinsă în întregime de flăcări, existând pericolul de propagare a flăcărilor la celelalte construcţii din gospodărie. Pentru intervenţie, pompierii au fost nevoiţi să desfăşoare un dispozitiv de stingere "în releu", format din trei motopompe şi 35 de role de furtun a câte 20 de metri lungime fiecare, incendiul fiind lichidat după circa 5 ore de intervenţie. Flăcările au distrus casa, dar şi mobila, aparatura electrocasnică, materiale textile, tâmplăria din lemn, obiectele sanitare, precum şi documente personale şi alte bunuri. Cercetările întreprinse de pompieri au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor provenite din coşul de fum deteriorat.

Cei care doresc să ajute cumva pot contacta familia: Nelu - 0757510764 sau Rodica - 0757164899

Cont deschis la Raiffeisen Bank
RO56 RZBR 0000 0600 2120 4264 Meroneac Mădălina.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8278
RON
09 Apr
noapte 3 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H