O familie de ruşi trăieşte cu un urs de 150 de kilograme în casă. Mănâncă şi doarme cu el VIDEO

Un cuplu din Rusia are un animal de casă mai puţin obişnuit. Este vorba despre un urs de, atenţie, peste doi metri şi care cântăreşte 150 de kilograme. Blănosul, pe nume Stepan, este atât de domesticit, încât stă seara la televizor pe canapea cu stăpânii săi şi ajută la treburile casei.

30 mai 2016, 12:02
O familie de ruşi trăieşte cu un urs de 150 de kilograme în casă. Mănâncă şi doarme cu el VIDEO

Pentru Svetlana şi Iuri, ursul Stepan este ca fiul lor, informează România TV. L-au adoptat pe când avea doar 3 ani, iar de atunci au trecut mai bine de 23 de ani. În toţi aceşti ani, animalul a fost tratat ca un membru al familiei: doarme în casă şi stă la masă cu cei doi.

Citeşte şi A vrut să îşi facă un selfie sexy, însă a ajuns de râsul internetului. Ce se afla pe fundalul fotografiei FOTO

Stepan mănâncă nespus de mult. Ca să-i potolească foamea, stăpânii îi dau zilnic 25 de kilograme de mâncare, în meniul de zi cu zi al ursului fiind incluse peştele, legumele şi ouăle.

După o masă copioasă, familia se retrage seara la televizor, unde stau cu toţii pe canapea. „Mama” Svetlana susţine că Stepan nu i-a muşcat niciodată şi că, în ciuda aparenţelor, este cel mai sociabil urs din lume.