O familie din Sibiu este terorizată de un executor judecătoresc VIDEO

Situaţie absurdă pentru o familie din Sibiu. Un executor judecătoresc vrea să pună sechestru pe bunurile oamenilor, deşi cel care ar trebui să plătească este chiriaşul. Acesta a lovit maşina unei firme din Italia şi a provocat daune de două mii de euro.

RomaniaTV.net
22 aug. 2012, 14:33
O familie din Sibiu este terorizată de un executor judecătoresc VIDEO

Problemele pentru noii proprietari ai apartamenului au început în anul 2008. Atunci, oamenii au cumpărat locuinţa de la o familie care plecase în Italia ca să îşi trateze fiica grav bolnavă.

Tatăl fetei a lovit maşina firmei la care se angajase, iar patronul l-a dat în judecată. Are de plătit mai bine de 36.000 de lei, iar executorul judecătoresc vrea să pună acum sechestru pe mobila care nu le mai aparţine de când au vândut casa.

Maria Muntean, proprietara apartamentului, a povestit că „executorul şi oamenii lui au venit hoţeşte. Au intrat în casă fără să ne anunţe pe noi ca proprietari, au intrat peste foştii proprietari, după care a început să ne hărţuiască. Noi, din 2008, nu mai terminăm cu el.”

Familia datoare are acum poprire pe salariu, dar chiar şi aşa, judecătorul le bate săptămânal la uşa apartamentului în care stau cu chirie.

„Soţul meu a avut un accident in Italia, în Modena. Era un pasaj care nu era semnalizat, ploua foarte tare, a intrat sub pasaj şi s-a decapotat duba”, a povestit Maria Drăgoiu, fosta proprietară care a plecat în Italia.

Marin Vasile, executorul judecătoresc, o ţine într-una că el are „o hotărâre judecătorească cu adresa de aici”. „Domnul are infiinţată o poprire pentru suma totală de 36.120 lei, care a început să se reţină din slariu, înainte eu am venit aici şi am pus sechestru pe o garnitură de mobilă, iar doamna Munteanu susţine că-i a ei”, a spus executorul judecătoresc, care recunoaşte însă că familia care a produs paguba plăteşte lunar o sumă de bani, însă el insistă să valorifice bunurile din locuinţă ca să recupereze cât mai repede dauna.