O familie întreagă a fost împuşcată de un nebun. Două persoane au murit şi trei au fost rănite VIDEO

Masacru în California, în Inglewood. Un bărbat a incendiat casa unor vecini, după care a pătruns înăuntru şi a împuşcat întreaga familie. Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite în urma atacului.

RomaniaTV.net
22 oct. 2012, 05:43
O familie întreagă a fost împuşcată de un nebun. Două persoane au murit şi trei au fost rănite VIDEO

Înainte de a pătrunde în casă, agresorul a incendiat clădirea. Astfel, întregul atac a avut loc printre flăcări. Masacrul s-a produs într-un orăşel din California, Inglewood.

Atacatorul, în vârstă de 55 de ani, s-a echipat cu o vestă anti glonţ, apoi a dat buzna, înarmat, în casa vecinilor. Aici a împuşcat cinci persoane – doi părinţi şi trei copii.

Tatăl copiilor a murit, dar a reuşit cu ultima suflare să-şi salveze doi dintre urmaşi. El s-a aruncat asupra micuţilor ca să-i protejeze.

Soţia lui a fost împuşcată în ambele picioare, dar a reuşit să fugă din casă. Ea l-a cărat în braţe şi pe cel de-al treilea fiu al familiei, în vârstă de 4 ani – care fusese împuşcat în cap.

Poliţia i-a găsit pe amîndoi inconştienţi în stradă. Femeia a fost dusă la spital şi e în afara oricărui pericol. Băieţelul nu a supravieţuit însă.

Printre ruinele carbonizate, anchetatorii au găsit şi cadavrul atacatorului. Acesta a fost prins în incendiu şi nu a mai avut timp să iasă.

Poliţia încearcă acum să afle ce l-a determinat pe individ să recurgă la un asemena gest. După primele investigaţii, se pare că a fost vorba de o ceartă între vecini, care a degenerat.