O fată a fost umilită în public chiar de părinţi, din cauza notelor mici de la şcoală FOTO

După ce au văzut că pedepsele tradiţionale nu au dat rezultate, doi părinţi americani au recurs la un gest inedit pentru a-şi educa fiica de doar 13 ani care devenise neascultătoare. Copilul a fost obligat să poare la gât, timp de 90 de minute, o pancartă pe care scria faptul că este pedepsită din cauza notelor şi a comportamentului. Imaginile cu copilul pedepsit au ajuns atât virale, cât şi în atenţia poliţiştilor care au fost chemaţi din cauza unui posibil abuz.

21 mart. 2013, 17:26

Gentry şi Renee Nickell sunt doi părinţi din America care se luptă pentru a-şi disciplina fiica în vârstă de doar 13 ani, după ce aceasta a devenit leneşă şi neinteresată de tot ce se află în jurul ei, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi PEDEAPSĂ CRUNTĂ: Un bărbat este forţat de autorităţi să se ÎNSOARE cu o CAPRĂ

Într-o încercare disperată de a-i modifica comportamentul, ei au obligat-o petrecă 90 de minute într-o intersecţie aglomerată, cu o pancartă legată la gât. Acest tip de pedeapsă a atras atenţia celor din jur, mulţi părinţi nefiind de acord cu metoda inedită aleasă de adulţi. Cuplul din Florida a declarat că această soluţie a fost aleasă după ce ce nimic din ceea ce au încercat până acum nu a dat rezultate.

Citeşte şi E greu să fii tată! Cea mai ciudată pedeapsă pentru o fiică neascultătoare VIDEO

Pedeapsa a fost aplicată în cursul zilei de sâmbătă. Fetiţa a fost trimisă în mijlocul intersecţiei cu o pancartă pe care scria: „Sunt o adolescentă egoistă, fără niciun respect pentru autoritate. De asemenea sunt foarte deşteaptă, dar am luat trei note de insuficient pentru că nu îmi pasă”.

Citeşte şi Semne că adolescentul tău nu este în anturajul potrivit

Familia consideră că fata s-a schimbat în ultimii ani, după moartea unui unchi în Afganistan, în decembrie 2011. Ea a început să se poarte ciudat, iar metodele normale de pedepsire nu mai aveau niciun efect. Astfel, au vrut să urmeze o metodă care sperie orice adolescent, umilire publică. Inedit este faptul că tânăra chiar a învăţat ceva din această experienţă şi a recunoscut că merita să fie pedepsită. Şoferii care au trecut prin apropeire au ales să facă fotografii şi să le posteze pe internet. De asemenea, la faţa loculi a fost chemată poliţia. Părinţii fetei au fost supăraţi din cauza reacţiilor primite din partea comunităţii. La sfârşit, fetiţa de 13 ani i-a oferit mamei o îmbrăţişare, chiar în faţa poliţiştilor, cerându-şi scuze pentru comportament.

Citeşte şi Rolul pedepsei şi al recompensei în educaţia copilului tău