O fată de 12 ani s-a sinucis, după ce s-a săturat să fie criticată de colegi. Ce a postat pe Facebook înainte de a comite gestul extrem

O fetiță de doar 12 ani, victimă a fenomenului cunoscut sub numele de ”bullying”, s-a sinucis în locuința în care trăia cu părinții ei. Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic pentru adolescentă.

17 apr. 2019, 05:58
O fată de 12 ani s-a sinucis, după ce s-a săturat să fie criticată de colegi. Ce a postat pe Facebook înainte de a comite gestul extrem

Jessica Scatterson, o fetiță de 12 ani, din Cheshire, Anglia, s-a sinucis în locuința ei, scrie a1.ro. Deși părinții ei au alertat serviciile de urgență, fata n-a mai putut fi salvată, deși atunci când a fost găsită de părinții ei mai dădea semne de viață.

Citeşte şi Tentativă de sinucidere în sediul ISU Maramureş. Un pompier şi-a pus ştreangul de gât

Micuța a fost transportată de urgență la spital, însă după câteva ore, ea a murit. În urma anchetei, oamenii legii au descoperit un schimb de mesaje dur între ea și colegii ei, semn că micuța ar fi fost hărțuită.

De asemenea, înainte de a recurge la gestul extrem, copila a postat o fotografie pe social media cu piciorul său pe care scria „RIP”, conform Daily Mail.

De asemenea, ancheta a arătat l că Jessica era „copleșită emoțional” de ceea ce i se întâmpla și în ultima perioadă devenise foarte activă pe social media. Anchetatorii au descoperit, de asemenea, mai multe desene și notițe prin care își anunța moartea. Ba mai mult, în notițe pomenea și de o persoană ale cărei gesturi au făcut-o să ia această decizie.