O fată de 14 ani, însărcinată cu concubinul mamei ei. Bărbatul, condamnat la închisoare pentru sex cu minore

Telenovelă penală la Segarcea, în judeţul Dolj. O fată de 14 ani a adus pe lume un bebeluş, după o relaţie cu concubinul mamei. Toată familia ştia adevărul, dar nimeni nu a anunţat autorităţile. Între timp însă, poliţia s-a autosesizat, iar bărbatul a fost condamnat la închisoare.

08 mai 2015, 05:33
O fată de 14 ani, însărcinată cu concubinul mamei ei. Bărbatul, condamnat la închisoare pentru sex cu minore

Povestea familiei din localitatea Segarcea pare greu de crezut. Bărbatul de 49 de ani a întreţinut relaţii sexuale cu fiica minoră a concubinei sale, în vârstă de doar 14 ani, potrivit România TV. Copila a rămas însărcinată, iar când sarcina a devenit vizibilă i-a povestit totul mamei sale. Femeia a refuzat să creadă, însă, după naşterea bebeluşului, în urma testului ADN, s-a aflat adevărul.

Greu de crezut este că femeia i-a iertat concubinului său fapta comisă şi au rămas toţi trei să locuiască în aceeaşi casă şi să aibă grijă de un bebeluş.

Poliţiştii s-au autosesizat şi l-au trimis pe bărbat în judecată. El a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru relaţii sexuale cu un minor şi a ajuns după gratii.

CITEŞTE ŞI: Un profesor a făcut sex cu 12.000 de femei, dar a fost arestat după o descoperire bizară în locuinţa sa FOTO