O fată de 15 ani a murit, după ce a fost lovită de fulgere în timp ce înota

O fată de 15 ani a murit, după ce a fost lovită de fulgere în timp ce înota pe coasta Georgiei. Tânăra a primit îngrijiri medicale, însă fără rezultat, la un moment dat fiind constatat decesul.

14 iun. 2021, 20:01
O fată de 15 ani a murit, după ce a fost lovită de fulgere în timp ce înota
O fată de 15 ani a murit, după ce a fost lovită de fulgere

O fată de 15 ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de fulgere în timp ce înota în largul coastei Georgiei. Departamentul de Poliție din Insula Tybee a primit un apel la 911 în jurul orei 14:40. despre o femeie care fusese posibil lovită în timp ce înota în ocean, a declarat departamentul într-un comunicat pe Facebook.

Până la sosirea primului ofițer, victima fusese deja scoasă de pe plajă, iar pompierii și salvamarii încercau să o salveze. Fata a fost ulterior declarată moartă la spital.

Citeşte şi: Ninsori cu fulgere și tunete în Capitală! Prognoza specială pentru București

O fată de 15 ani a murit, după ce a fost lovită de fulgere

După o discuţie cu familia, detectivii au aflat că tânăra avea 15 ani și că vizitase insula Tybee din Alabama. Bărbații și femeile din orașul insulei Tybee sunt profund întristați de pierderea acestei tinere”, se spune în declarație.

Postarea sfâșietoare a primit sute de comentarii, inclusiv de la cei care au văzut tragedia. „Eram pe terasă când s-a întâmplat acest lucru, iar timpul de răspuns al salvamarilor a fost incredibil. Erau la fața locului în 15 secunde de la trăsnet. Rugăciuni către toți cei implicați”, a spus un martor, Sunny Ray.

Familia mea se afla pe plajă în acel moment și nu foarte departe de această locație…”, a scris un alt martor, Cindy Banister Heiman, notează nypost.com.

Nu este primul incident de acest fel. Miercuri, Michael Ward, în vârstă de 70 de ani, a murit după ce a fost lovit de fulgere în timp ce juca golf în județul Burlington, New Jersey.

Datele colectate de Consiliul Național de Siguranță împotriva Trăsnetului arată un număr total de 17 decese de fulgere în 2020.WTOC.

Georgia s-a clasat pe locul opt în SUA, cu nouă lovituri de trăsnet fatale între 2010 și 2019, potrivit consiliului.

Florida ocupă primul loc, cu 47 de decese între 2010 și 2019.