O fată de 15 ani a murit în timp ce întreținea relații intime cu un bărbat mai în vârstă, în mașină

O fată de 15 ani, din Brazilia, a murit în timp ce întreținea relații intime cu un bărbat în vârstă de 26 de ani, într-un autoturism.

03 aug. 2021, 18:33

O fată de 15 ani, pe nume Gabrielly Dickson, din Brazilia, Sao Paolo, a murit în timp ce întreținea relații intime cu un bărbat în vârstă de 26 de ani, într-o mașină. Bărbatul a transportat-o pe adolescentă la un spital din Sao Paolo, unde a spus autorităților că fata a leșinat brusc în timpul actului sexual.

Potrivit legii din Brazilia, vârsta minimă la care o femei poate consimte un act sexual este 14 ani, de aceea bărbatul nu au fost acuzat pentru corupere de minori.

Medicii au încercat să o resusciteze pe fată, însă eforturile au fost în zadar, iar moartea tinerei a fost declarată la scurt timp după ce aceasta a fost adusă la spital. Cauza oficială a morții a fost desemnată ca fiind un atac de cord.

Cu toate acestea asistentele medicale din cadrul Departamentului de Stat al Securității Publice care au examinat-o pe fată au observat că aceasta ar avea sânge în interiorul vaginului. Poliția s-a prezentat la spital după ce au fost înștiințați că fata ar fi fost bătută, cu toate acestea asistentele medicale nu au găsit urme de violență pe trupul fetei.

Familia fetei nu știe despre relația fetei cu bărbatul în cauza și nici nu știe că aceasta ar fi suferit de vreo boală.

„Au fost solicitate examinări criminalistice, iar cazul a fost înregistrat ca moarte suspectă de către postul de poliție Cubatão”, a declarat Ministerul Cubatão într-un comunicat, potrivit Daily Mail.

O fată, Ionela, omorâtă de fostul iubit în Gorj, a depus plângere la Poliţie, cu trei zile înainte de crimă

Părinţii Ionelei, tânăra omorâtă de fostul iubit în Gorj, sunt în stare de şoc, după ce fiica lor a fost ucisă cu sălbăticie. Chinuită de durere, mama fetei a povestit calvarul prin care a trecut cea căreia i-a dat viaţă.

„Am depus plângere, am spus că este urmărită, ameninţată, ameninţată chiar cu moartea. Nu se poate decât dacă-l prinde-n fapt, asta ni s-a spus”, a declarat Simona Martin, mama fetei moarte, conform Observatornews.

După despărţirea de Raimond, Ionela a fost urmărită, ameninţată şi terorizată. Tânărul de 21 de ani n-a acceptat ideea că fata nu mai vrea să aibă o relaţie cu el.

„El acum 4 luni de zile intrase intr-o depresie. Ce a fost, nu a fost între ei, domnule, vedeți ce faceți. Rupeti odată firul”, a precizat Pendus Căldăraru, tatăl băiatului,

În schimb, Ionela le-a povestit rudelor că face tot posibilul să-şi evite fostul iubit.

„Luni am venit cu ea să facă o contestaţie la două dintre discipline. Am ocolit şi n-am înţeles de ce. Și a zis: N-am vrut să mă întâlnesc cu dementul ăla”, a spus o rudă de-ale fetei.

Potrivit sursei citate, fata de 19 ani ar fi depus mai multe plângeri la Poliţie, ultima dintre ele chiar în urmă cu trei zile.

„O urmarea consecutiv si poliția nu a făcut niciun efort. Chiar săptămâna trecută i-am schimbat numărul de telefon al copilului ca să nu mai poata să o sune”, a mărturisit Simona Martin, mama fetei moarte.

Joi seară, Raimond şi-a găsit fosta iubită într-o maşină, în Baia de Fier, alătui de un prieten. Orbit de gelozie, a scos-o afară şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Mai apoi, a urcat-o în autoturism şi a gonit spre Târgu-Jiu.

Fata de 19 ani a fost găsită moartă în mașina fostului iubit.

„În jurul orelor 1 – 1 30, în urma apelurilor la 1112, poliţişti din cadrul biroului rutier, au intervenit de urgenţă, au pătruns în curtea locuinţei din Târgu Jiu şi au identificat pe bancheta din spate victima, deja decedată”, a explicat Cristina Ciobanu, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, conform Observatonews.

Lângă autoturism, poliţiştii l-au găsit şi pe cel acuzat de comiterea crimei.