Ionela, tânăra omorâtă de fostul iubit în Gorj, a depus plângere la Poliţie, cu trei zile înainte de crimă. De frica individului, a cerut ajutor, dar autorităţile au ignorat-o

Detalii halucinante au ieşit la iveală referitoare la tânăra omorâtă de fostul iubit în Gorj. Ionela, fata de 19 ani, a depus mai multe plângeri la Poliţie pe numele tânărului de 21 de ani, cel acuzat că i-a curmat viaţa. Cu toate că a mărturisit că a primit ameninţări cu moartea, autorităţile i-au dat de înţeles că agresorul trebuie prins în flagrant. Tânăra a fost înjunghiată de mai multe ori chiar în faţa casei părinţilor ei din Baia de Fier.

16 iul. 2021, 16:14
Ionela, tânăra omorâtă de fostul iubit în Gorj, a depus plângere la Poliţie, cu trei zile înainte de crimă. De frica individului, a cerut ajutor, dar autorităţile au ignorat-o
foto: infogorj.ro

Părinţii Ionelei, tânăra omorâtă de fostul iubit în Gorj, sunt în stare de şoc, după ce fiica lor a fost ucisă cu sălbăticie. Chinuită de durere, mama fetei a povestit calvarul prin care a trecut cea căreia i-a dat viaţă.

„Am depus plângere, am spus că este urmărită, ameninţată, ameninţată chiar cu moartea. Nu se poate decât dacă-l prinde-n fapt, asta ni s-a spus”, a declarat Simona Martin, mama fetei moarte, conform Observatornews.

După despărţirea de Raimond, Ionela a fost urmărită, ameninţată şi terorizată. Tânărul de 21 de ani n-a acceptat ideea că fata nu mai vrea să aibă o relaţie cu el.

„El acum 4 luni de zile intrase intr-o depresie. Ce a fost, nu a fost între ei, domnule, vedeți ce faceți. Rupeti odată firul”, a precizat Pendus Căldăraru, tatăl băiatului,

În schimb, Ionela le-a povestit rudelor că face tot posibilul să-şi evite fostul iubit.

„Luni am venit cu ea să facă o contestaţie la două dintre discipline. Am ocolit şi n-am înţeles de ce. Și a zis: N-am vrut să mă întâlnesc cu dementul ăla”, a spus o rudă de-ale fetei.

Citeşte şi: Crimă odioasă în Gorj. Un bărbat şi-a omorât fosta iubită de 19 ani, după care a pus-o în maşină şi s-a plimbat cu ea în oraş

Potrivit sursei citate, fata de 19 ani ar fi depus mai multe plângeri la Poliţie, ultima dintre ele chiar în urmă cu trei zile.

„O urmarea consecutiv si poliția nu a făcut niciun efort. Chiar săptămâna trecută i-am schimbat numărul de telefon al copilului ca să nu mai poata să o sune”, a mărturisit Simona Martin, mama fetei moarte.

Joi seară, Raimond şi-a găsit fosta iubită într-o maşină, în Baia de Fier, alătui de un prieten. Orbit de gelozie, a scos-o afară şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Mai apoi, a urcat-o în autoturism şi a gonit spre Târgu-Jiu.

Fata de 19 ani a fost găsită moartă în mașina fostului iubit.

„În jurul orelor 1 – 1 30, în urma apelurilor la 1112, poliţişti din cadrul biroului rutier, au intervenit de urgenţă, au pătruns în curtea locuinţei din Târgu Jiu şi au identificat pe bancheta din spate victima, deja decedată”, a explicat Cristina Ciobanu, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, conform Observatonews.

Lângă autoturism, poliţiştii l-au găsit şi pe cel acuzat de comiterea crimei.

„Nu a dat niciun fel de declaraţie, este într-un şoc emoţional, va fi dus la spital pentru analize. Îi pare foarte rău pentru situaţia creată”, a afirmat avocatul Elvis Belgiu.

Tânărul de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar sâmbătă ar putea fi arestat.

Citeşte şi: Poliţia a descins acasă la Liviu Dragnea, după un apel la 112. Ce se petrece la blocul fostului lider PSD