O fată de 15 ani, victimă a accidentului de la Bădeana provocat de un şofer beat, a murit. Bilanţul morţilor a ajuns la 7

Şapte morți și familii distruse a lăsat în urmă Bogdan Topriceanu, șoferul în vârstă de 31 de ani care a provocat accidentul de la Bădeana, judeţul Vaslui, după ce s-a urcat beat la volan. Marcela Huzună, o fată de 15 ani care se afla în maşina condusă de Bogdan Topriceanu, a murit pe un pat al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi. Familia este distrusă, în acelaşi accident prierzându-şi viaţa şi sora ei, Gabriela.

RomaniaTV.net
10 iul. 2019, 12:27
O fată de 15 ani, victimă a accidentului de la Bădeana provocat de un şofer beat, a murit. Bilanţul morţilor a ajuns la 7

Accidentul de la Bădeana, județul Vaslui, s-a produs la sfârşitul lunii iunie şi a fost provocat de Bogdan Topriceanu, un tânăr în vârstă de 31 de ani. Aflat sub influenţa alcoolului, tânărul a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit violent de un alt autoturism în care se aflau două familii ce se întorceau din concediu, din Grecia.

În urma impactului, Bogdan Topriceanu şi trei dintre cei patru pasageri aflaţi în maşina lui şi şoferul din autoturismul lovit au murit pe loc. Singura care scăpase cu viață din mașina lui Bogdan era Marcela. Miercuri, tânăra în vârstă de 15 ani, a murit pe patul de spital, după 10 zile de comă. 

Autoturismul în care a intrat maşina condusă de Bogdan Topriceanu era condus de Cătălin Spătaru, din Iaşi. Tânărul de 34 de ani, manager la o cunoscută firmă din domeniul IT, a murit pe loc. Zilele trecute a murit şi iubita lui, Raluca Moiseanu, pe patul de spital. Singurii supravieţuitori sunt fiica șoferului, o fată de 13 ani, și prietenii Elena Hâncu și Adrian Bondar (toți din Iași), alături de care se întorceau din vacanţă.