O fată de 16 ani şi-a împins vecina de la balcon, ca să scape de un blestem

Poveste stranie la Turda, unde o fata de 16 ani, care credea in vise rele si blesteme, s-a temut ca un cosmar avut peste noapte avea sa se adevereasca daca nu va indrepta piaza rea catre altcineva, scrie stirileprotv.ro.

02 mai 2015, 09:01
O fată de 16 ani şi-a împins vecina de la balcon, ca să scape de un blestem

Fata a ticluit un plan, in asa fel incat o vecina nevinovata sa fie ranita intr-un accident. A ademenit-o pe femeia naiva pana la etajul casei sale, aflate in constructie, iar de acolo victima a cazut prin planseu, de la 3 metri inaltime, si a suferit o fractura. Ranita e decisa sa faca o plangere la politie, imediat dupa externare.

Cele doua familii din Turda se cunosc de multa vreme. Pana acum intre vecini nu au fost probleme insa fata de 16 ani a visat intr-o noapte un vis urat. Stia, din povestile tiganesti, ca daca va face un rau cuiva in realitate, atunci visul nu se va adeveri si ea nu va pati nimic rau. Zis si facut: si-a rugat vecina sa ii duca o galeata de gunoi din mansarda la ghena, si pentru asta o sa-i dea o ciocolata si un leu.

Potrivit sursei citate, adolescenta i-a întins o cursă femeii, astfel că aceasta a cpzut prin planșeu și și-a fracturat glezna, având nevoie de operație. Familia femeii a depus plângere la poliție și cere acum daune materiale de la familia adolescentei superstițioase.