O fată de 19 ani infectată cu Covid-19, violată de paramedic în ambulanţă, în drum spre spital

O tânără de 19 ani din India, infectată cu noul coronavirus, ar fi fost violată în ambulanță de către paramedic, în drumul spre spital. Tânăra ar fi povestit cum a fost atacată în de către un paramedic de 29 de ani, la scurt timp după ce a aflat că este infectată cu coronavirus, transmite Daily Mail.

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 18:17
O fată de 19 ani infectată cu Covid-19, violată de paramedic în ambulanţă, în drum spre spital

Fata a povestit incidentul, iar bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost arestat duminică dimineața. Paramedicul este considerat un infractor obișnuit, cu mai multe dosare penale la activ.

El a preluat victima împreună cu o altă femeie, în vârstă de 42 de ani, de la spitalul general guvernamental Adoor, după ce ambele au fost teste pozitiv pentru coronavirus. După ce a lăsat-o pe femeia mai în vârstă într-un centru Covid din Aranmula, paramedicul a pornit cu victima spre centrul de tratament Covid din Pandalam.

Potrivit site-ului Bangalore Mirror, paramedicul a dus-o pe tânără într-o zonă retrasă, și-a scos echipamentul de protecție și a violat-o pe fată, în jurul orei 22:00.

Suspectul i-ar fi cerut scuze victimei înainte de a o amenința să păstreze tăcerea și de a o lăsa la spital.

Un oficial al departamentului de sănătate a declarat pentru The Indian Express că pacienții dintr-o anumită localitate sunt, de obicei, ridicați împreună și duși la spital: ”Cabina șoferului este împărțită și niciun alt cadru medical nu îl însoțește pe paramedic în timp ce transportă pacienții la spital. Aceasta este pentru a limita expunerea lucrătorilor din domeniul sănătății la persoanele infectate. Doar dacă pacientul este grav trimitem o asistentă medicală. În acest caz, ambii pacienți au fost stabili”.

India a fost clasificată în 2018 cel mai periculos loc pentru femei din cauza nivelurilor sale ridicate de violență domestică și sexuală.

Sondajul realizat de Thomson Reuters Foundation, format din 550 de experți globali, a făcut clasificarea pe baza a 33.356 violuri și 89.097 atacuri din acel an.