O fată de 19 ani, sechestrată şi violată de un tânăr pe care îl cunoscuse pe Facebook, a fost salvată după un apel la 112

O fată de 19 ani, sechestrată şi violată, a reuşit să sune la 112 joi dimineaţă şi a fost salvată de poliţişti. S-a întâmplat în Alexandria, judeţul Teleorman. Poliţiştii au intrat în forţă în locuinţa respectivă, acolo era şi agresorul fetei, informează România TV. 

RomaniaTV.net
26 sept. 2019, 07:45
O fată de 19 ani, sechestrată şi violată de un tânăr pe care îl cunoscuse pe Facebook, a fost salvată după un apel la 112

O tânără a sunat, joi dimineaţa, la ora 6.17, la numărul de urgenţă 112 şi a cerut ajutor, spunând că a fost sechestrată într-un apartament din Alexandria şi abuzată sexual. Ea nu a ştiut să dea detalii privind zona unde se afla, dar oamenii legii au reuşit, în urma întrebărilor puse de operatorul 112, să identifice locul. 

Imediat, poliţiştii au descins în locuinţa respectivă, unde au găsit-o pe tânăra care a sunat la 112, dar şi un tânăr de 22 de ani, pe care fata l-a indicat drept agresor.

Cei doi se cunoscuseră e în urmă cu o săptămână pe o reţea de socializare, iar miercuri a fost prima dată când se întâlniseră.

Fata de 19 ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar tânărul de 22 de ani a fost ridicat şi dus la audieri la sediul Poliţiei din Alexandria. 

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate.