O felină gigantică a speriat un oraş întreg din Marea Britanie FOTO

O jucărie de pluş imensă a speriat oraşul Longthorpe din Marea Britanie, oamenii crezând că este, în realitate, o panteră.

RomaniaTV.net
14 ian. 2013, 18:06
O felină gigantică a speriat un oraş întreg din Marea Britanie FOTO

Marc Peacock-Smitha fotografiat animalul în faţa sediului Poliţiei şi a trimis imaginea ziarului local, crezând că orăşelul este atacat de o panteră.

„Îmi duceam fiul la creşă, când am văzut ceva ce părea a fi o pisică neagră gigantică sau o panteră, care stătea lângă sediul Poliţiei. Am oprit maşina pentru câteva secunde, ca să îi fac o fotografie cu mobilul. Nu am ieşit din maşină. Sunt sigur că şi alţii au văzut-o”, povesteşte bărbatul.

„Am fost intrigat, mi se părea extrem de ciudat. Nu eram convins că este adevărată, pentru că nu se mişca”, mai spus Marc.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei a declarat că au primit un telefon şi de la altă persoană, care ar fi văzut o pumă plimbându-se prin oraş. Puma ar fi fost, şi ea, tot o jucărie de pluş imensă.

Britanicii s-au speriat şi anul trecut tot din cauza unei feline „gigantice”, care s-a dovedit a fi doar un motan grăsan.