O femeie a adormit în avionul spre Paris şi s-a trezit în Pakistan

O femeie a adormit în avionul spre Paris şi s-a trezit atunci când avionul a aterizat înapoi în locul din care a plecat: Lahore, Pakistan. Mai mult, avionul nu numai că oprit în Franța, dar a făcut, de asemenea, o oprire în Italia, înainte de finalizarea călătoriei.

RomaniaTV.net
23 aug. 2012, 12:09
O femeie a adormit în avionul spre Paris şi s-a trezit în Pakistan

Express News, un canal de știri de televiziune pakistanez, primul care a povestit păţania femeii, o descrie pe aceasta ca fiind o femeie de vârstă mijlocie, de origine franceză, căsătorită cu un pakistanez. Rudele ei sunt furioase pentru că nimeni de la Pakistan International Airlines (PIA) nu s-a deranjat să o trezească, atunci când a ajuns la Paris.

La întoarcerea înapoi la Lahore, ea făcuse o excursie de 12.000 de kilometri, care a durat 18 ore.

„Este responsabilitatea pasagerului să verifice destinația și să debarce atunci când avionul ajunge la aeroport”, a declarat un reprezentant din partea companiei aeriene, potrivit gadling.com.

Compania aeriană a promis să ducă femeia înapoi la Paris gratuit și a înființat o comisie pentru a investiga motivele pentru care echipajul nu a reușit să observe o femeie în timpul unei escale de două ore la aeroportul Charles de Gaulle.