O femeie a aflat că s-a căsătorit cu verişorul ei. Cum a făcut descoperirea şocantă

O femeie a aflat că s-a căsătorit cu verişorul ei. Atât soţia, cât şi bărbatul, au avut un şoc când au aflat că sunt rude. Totul a plecat de numele copilului ce urma să vină pe lume, când au decis să își facă arborele genealogic pentru a se inspira din generațiile anterioare.

04 mart. 2023, 11:55
O femeie a aflat că s-a căsătorit cu verişorul ei. Cum a făcut descoperirea şocantă
O femeie a aflat că s-a căsătorit cu verişorul ei

O femeie a aflat că s-a căsătorit cu verişorul ei. Marcella și Tage Hill, un cuplu din SUA, au început să caute prin generațiile familiilor lor, pe un site web specializat. Astfel, au observat că stră-străbunica lor avea același nume.

Citeşte şi: Atenţie, bărbaţi, cu cine vă căsătoriţi! Şase nume de fete predispuse la a-şi înşela partenerii

O femeie a aflat că s-a căsătorit cu verişorul ei

Inițial au crezut că este o coincidență, însă ulterior au realizat că sunt rude. Femeia și-a dat seama că bunicul ei și bunica lui Tage erau veri primari, ceea ce înseamnă că ei sunt verișori de gradul trei, potrivit The Sun.

După descoperirea ciudată, cuplul a decis că își vor numi fiica după stră-străbunica lor comună, Mary Jane Dollar.

„Mă uitam pe laptop prin numele familiei mele, el era pe laptopul lui făcând același lucru. Și brusc a spus: „Este atât de amuzant, străbunicii noștri aveau aceleași nume.

La început, m-am gândit că trebuie să fie o coincidență. Dar destul de sigur, ne-am dat seama curând că bunicul meu și bunica lui erau veri primari. A fost super ciudat„, a declarat Marcella.

Marcella l-a sunat apoi pe bunicul ei, Charles Phillips, în vârstă de 86 de ani, pentru a-l întreba dacă își amintește de bunica soțului ei, Doris Birmhall, care a murit. Cuplul a fost șocat să audă că se cunoșteau și chiar au trăit împreună când erau copii.