Atenţie, bărbaţi, cu cine vă căsătoriţi! Şase nume de fete predispuse la a-şi înşela partenerii

În spatele fetelor timide, la prima vedere, se pot ascunde adesea adevărate vânătoare de atenție masculină.

13 feb. 2022, 10:45
Atenţie, bărbaţi, cu cine vă căsătoriţi! Şase nume de fete predispuse la a-şi înşela partenerii

Psihologii sunt siguri că motivul tuturor trădărilor în dragoste se explică prin dorința unei persoane de a se ascunde de problemele interne. Cu toate acestea, tarologul și parapsihologul Galina Yanko este convinsă că motivul pentru care o femeie ajunge „să calce strâmb” este legat de nume. La urma urmei, nu este doar un set de litere şi sunete, ci și o verigă importantă în formarea caracterului, destinul și comportamentul unei persoane. Purtătoarele a căror nume feminine sunt cele mai predispuse să trădeze o persoană dragă au fost dezvăluite de Glina Yanko, pentru Vechernaya Moskva.

Jana

Potrivit expertului, femeile cu acest nume pot părea timide și dependente atunci când întâlnesc pe cineva. Bărbații, văzând o persoană fragilă, vor să o învăluie cu atenție și grijă. Dar primele impresii pot fi înșelătoare. Tandră pe dinafară, dar puternică pe dinăuntru, Jana va alege un bărbat demn, solid și de încredere dintre toți iubiții ei. Dar s-ar putea să nu rămână împreună mult timp. La urma urmei, setea de ceva nou predomină întotdeauna.

Angelina

Femei amabile și deschise, „Angelinele” vor rupe fără regret relațiile cu persoana iubită dacă aceasta nu se ridică la înălțimea așteptărilor lor. Dacă vor continua să facă asta şi atunci când sunt căsătorite, atunci ar putea să nu rupe relaţia, dar va aventuri extraconjugale secrete.

Xenia

Purtătoarele numelui Xenia par încrezătoare la prima vedere. Cu toate acestea, complexele sunt cele care controlează astfel de femei. Trauma copilăriei o obligă pe Xenia să caute aventuri romantice și să fugă de la un bărbat la altul.

Anastasia

Anastasia este obișnuită să-și urmeze drumul propriu, indiferent de obstacole. Ele spun despre astfel de oameni:„Văd scopul, nu văd obstacole”. Aceste femei sunt profund convinse că nevoile lor fizice trebuie satisfăcute. Prin urmare, nu trebuie să fii surprins dacă într-o bună zi Anastasia se hotărăște să încalce jurământul dat în faţa ofiţerului stării civile.

Citeşte şi Spune-mi cum te cheamă, ca sa-ţi spun dacă devii beţiv. Nume de băieţi care predispun la alcoolism

Tatiana

Aceste femei, prin natura lor, nu sunt predispuse să înşele. Dimpotrivă, sunt „pentru” stabilitate și constanță. Potrivit cititoarei de tarot, singurul lucru care o poate provoca pe Tatiana să trădeze este durerea cauzată de persoana iubită și îndoielile cu privire la fidelitatea unui partener.

Daria

Foarte pasionale, femeile care poartă acest nume iubesc libertatea. Daria este obișnuită să domine în relație, să-şi domine partenerul, altfel caută o conexiune în altă parte. De asemenea, adesea aceste fete își pierd sentimentele față de cel ales și pleacă în căutarea unui nou bărbat.

Citeşte şi Testul de personalitate care îţi spune de ce fugi de relaţiile serioase. Răspunsul se află în această imagine, ce vezi mai întâi?