O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost împuşcată de concubinul ei cu o armă de vânătoare. Bărbatul s-a sinucis

O femeie în vârstă de 33 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Tulcea, miercuri seară, după ce a fost împuşcată de concubinul ei, cu o armă de vânătoare. După comiterea faptei, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, s-a sinucis cu aceeaşi armă.

RomaniaTV.net
07 nov. 2018, 18:18
O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost împuşcată de concubinul ei cu o armă de vânătoare. Bărbatul s-a sinucis

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, citaţi de news.ro, oamenii legii au fost sesizaţi de faptul că, miercuri seară, în localitatea Mahmudia, un bărbat a murit şi o femeie se află în stare gravă.

După primele cercetări, anchetatorii au stabilit că un bărbat în vârstă de 41 de ani s-a certat cu concubina lui, de 33 de ani, a pus mâna pe arma de vânătoare şi a împuşcat-o. Apoi, bărbatul şi-a pus capăt zilelor folosind aceeaşi armă.

Cadrele medicale ajunse la faţa locului au constatat că femeia era în viaţă, ea fiind grav rănită. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean Tulcea pentru îngrijiri de specialitate.

Procurorii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.