O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce a testat un aparat contra celulitei

O femeie din Bucureşti care lucrează ca tehnician maseur a ajuns în stare gravă la spital după ce a testat un aparat folosit pentru îndepărtarea celulitei. Femeia susţine că a fost diagnosticată cu arsură de gradul doi şi va fi nevoită să suporte o intervenţie chirurgicală pentru a îndepărta cicatricea cu care s-a ales pe abdomen.

RomaniaTV.net
09 iul. 2012, 10:25

Mihaela Mitruţ a participat luna trecută la un seminar de pregătire profesională unde au fost prezentate mai multe aparate de profil, scrie cancan.ro. „Organizatorii au întrebat cine se oferă sa testeze echipamentul pentru Criolipoliza, o metodă folosită şi pentru îndepărtarea celulitei, iar eu am acceptat.

Femeia spune că la scurt timp după ce a plecat de la acel seminar au apărut primele simptome. „Reprezentanţii respectivei firme au testat aparatul pe abdomenul meu, iar după 20 de minute am simţit o durere. După două ore se învineţise şi mă ustura. Noaptea a fost un cosmar, începusem să am dureri mari. A doua zi am plecat la muncă, acolo mi s-a făcut rău şi am ajuns la spital, cu salvarea, în stare gravă. Medicii au constatat ca am o arsură de gradul doi pe o suprafaţă de 10 centimetri”, susţine Mihaela Mitruţ.

Femeia a depus plângere la poliţie împotriva reprezentanţilor firmei. Firma a vrut să îi dea femeii 3000 de euro, după care s-au răzgândit spunând că nu este nimic grav.