Momente dramatice. O femeie și-a turnat diluant pe cap și a amenințat că-și dă foc. Motivul gestului extrem

O femeie din Pașcani a făcut un gest extrem chiar în fața primarului. Ea a amenințat, joi, că își dă foc, deoarece chioșcul unde era vânzătoare urma să fie dărâmat.

24 iun. 2021, 23:48
Momente dramatice. O femeie și-a turnat diluant pe cap și a amenințat că-și dă foc. Motivul gestului extrem

O femeie din Pașcani a fost la un pas de a comite un gest cu urmări tragice, când a cerut audiență în fața primarului. Femeia deținea un chioșc într-o piața, însă mica ei afacere urmează să fie desființată, iar protestatara va rămâne fără nicio formă de venit.

Potrivit presei locale, femeia a fost în audiență la primar și chiar acolo a scos o sticlă de diluant și și-a turnat-o pe cap, amenințând că-și va da foc.

Primarul nu a cedat amenințărilor femeii de a-și da foc, dar din fericire aceasta a renunțat la a face vreun gest extrem. Totuși protestatara a leșinat din cauza mirosului de diluant și a fost transportată la spital.

“Astăzi, la audiențe am avut un eveniment nefericit, a venit o doamnă care a reclamat faptul că a fost amendată astăzi de către Poliția Locală pentru ocuparea domeniului public fără forme legale. Am fost în piața vale ieri, într-o vizită, am constatat că în fața ușii de intrare – ieșire din hala din vale erau depozitate niște mese, niște baxuri, materiale. Am rugat să fie eliberată zona pentru motive de siguranță. Acolo este o cale de evacuare, Doamne ferește, de un incendiu, lumea nu are pe unde să fugă de acolo! Și am spus ‘asta nu este de glumă’, până mâine să eliberați acea zonă din fața ușii. Astăzi când am fost din nou nu era eliberată zona. În consecință, cei de la Poliția Locală au aplicat o amendă. Doamna a venit foarte nemulțumită pe motiv că a primit amendă, și a făcut un gest necumpătat, a spus că ea vrea să își dea foc”, a declarat primarul Marius Pintilie, conform StirilePROTV.

O femeie a fost găsită moartă pe balconul propriei locuințe

Vecinii au mărturisit că femeia intrase în depresie după ce și-a pierdut soțul și că era măcinată de tot mai multe gânduri negre în ultima perioadă. Femeia locuia la parterul unui bloc din orașul Titu. Era mama a două fete, iar acestea locuiau fiecare la casa ei. În urmă cu o zi, îi povestise uneia dintre nepoatele sale că se simțea rău și că nu știe câte zile mai are. Tânăra a rugat-o să se liniștească, iar ieri a decis să-i facă o vizită. Tot atunci a făcut și descoperirea șocantă.

„Avea momente aşa, de depresie, să zic aşa. Singurătatea. Se simţea foarte singură. Eram în permanenţă, ea la noi, noi la ea”, a mărturisit fratele victimei, potrivit știrileprotv.

Femeia nu a lăsat vreun bilet de adio, însă cei dragi sunt convinși că suferința au adus-o în acest punct.