O femeie a aplicat la subraţ cartof crud, dat pe răzătoare. Efectul este uimitor, mai ales că vine vara

Zona axilara ridica o intreaga serie de probleme, asa ca necesita o atentie speciala. Este o sursa de mirosuri neplacute, iar folosirea antiperspirantelor poate irita pielea sensibila din aceasta zona.

12 apr. 2016, 08:51
O femeie a aplicat la subraţ cartof crud, dat pe răzătoare. Efectul este uimitor, mai ales că vine vara

Unele deodorante pot duce chiar la inchiderea culorii pielii axilelor, aparitia punctelor negre si a firelor crescute in piele, scrie secretele.ro. In ceea ce priveste hiperpigmentarea pielii axilelor, nu exista tratamente cosmetice sau cu laser care sa se atenueze problema, asa ca singura optiune ramasa consta in tratamentele naturiste.

Citeşte şi Imaginea aceasta te va face să te gândeşti de două ori înainte să mai vrei să te bronzezi FOTO

Si, din fericire, exista o abordare naturala care lucreaza neasteptat de eficient si de repede.

Cartoful crud dat pe razatoare este excelent pentru estomparea petelor inchise la culoare, deoarece contine enzime care albesc pielea si ii redau pigmentarea normala. In plus, este un produs natural si ieftin!

Desi pare o leguma banala, nu foarte bogata in nutrienti, nu este deloc asa! Cartoful are marele avantaj de a contine multa vitamina C, principalul stimulator al productiei de colagen. Colagenul este o substanta esentiala pentru piele; ii confera pielii fermitate, elasticitate, si o protejeaza impotriva imbatranirii premature si a factorilor de mediu.

In plus, cartoful contine si o serie de proteine speciale care stimuleaza procesul de regenerare a celulelor epidermice, accelerand vindecarea ranilor superficiale. Si asta nu e tot: pe lista de nutrienti se numara si zincul si fierul, care ajuta la intinderea ridurilor.

Iata ca acum ai o solutie potrivita pentru deschiderea nuantei pielii axilelor, asa ca nu mai e nevoie sa folosesti creme si lotiuni cosmetice scumpe care, dupa cum bine stii, rareori sunt intr-adevar eficiente. Un cartof crud si ai scapat de probleme.

Citeşte şi Leacuri străvechi cu cartofi

Iata cum trebuie sa-l folosesti:

– Curata un cartof de coaja, da-l pe razatoarea fina si maseaza-l bine pe pielea axilelor.

– Repeta procedeul zilnic pana la echilibrarea pigmentarii pieli.

– Poti potenta efectele cartofului adaugand si putina zeama de lamaie. Iar daca nu ai timp sa dai cartoful pe razatoare, il poti taia pur si simplu pe din doua si folosi ca atare.

– Pe langa efectul de albire a pielii, cartoful contribuie si la indepartarea mirosurilor neplacute.

Desi nu este o abordare tocmai conventionala sau foarte imbietoare, metoda chiar functioneaza! Incearc-o si tu ca sa te convingi!