O femeie a cheltuit 30.000 de euro pe haine şi parfumuri scumpe, apoi i-a spus soţului că a fost jefuită

O femeie dintr-o comună din Dolj a cheltuit aproape 30.000 de euro pe haine şi parfumuri scumpe, apoi a sunat la poliţie să anunţe că a fost jefuită. Banii erau trimişi cu greu de soţul plecat la muncă în străinătate. Femeia a fost amendată pentru că i-a pus pe poliţişti pe drumuri degeaba.

RomaniaTV.net
01 iun. 2016, 10:19
O femeie a cheltuit 30.000 de euro pe haine şi parfumuri scumpe, apoi i-a spus soţului că a fost jefuită

Femeia de 32 de ani avea în casă aproximativ 30.000 de euro, bani ştrânşi de soţul ei care a muncit în străinătate. Bărbatul voia să-şi cumpere o maşină şi credea că banii sunt în siguranţă în grija soţiei. Acesta nu s-a gândit însă, că femeia nu va rezista tentaţiei şi îşi va cumpăra haine şi parfumuri scumpe.

În momentul în care i-a cerut soţiei banii pentru a-şi cumpăra maşina, bărbatul a avut parte de un şoc. Femeia i-a spus că hoţii le-au furat toţi banii. Pentru a fi cât mai credibilă, aceasta a sunat la 112 şi a reclamat furtul.

În timpul audierilor, oamenii legii şi-au dat seama că femeia minte. Luată din nou la întrebări, aceasta a recunoscut totul. Femeia a fost amendată cu 100 de lei pentru că i-a pus pe poliţişti pe drumuri degeaba.

Citeşte şi Şefa secţiei de Psihiatrie de la Spitalul din Arad, REŢINUTĂ în dosarul testărilor ilegale de medicamente

 

loading...
Partenerii noștri