O femeie a dat în judecată un supermarket pentru o sticlă de ulei. Cere despăgubiri de 3.000 euro

O femeie cere daune de 3.000 euro după ce o sticlă de ulei cumpărată dintr-un supermarket din Austria s-a desfăcut în mașină și i-a murdărit scaunele.

18 ian. 2023, 10:45
O femeie a dat în judecată un supermarket pentru o sticlă de ulei. Cere despăgubiri de 3.000 euro

O femeie a dat în judecată un supermarket din Austria după ce o sticlă de ulei de doi litri cumpărată din magazin s-a răsturnat în autoturism. Clienta a așezat sticla în spatele șoferului, aceasta s-a răsturnat și i-a murdărit masiv scaunele. Femeia susține că dopul sticlei era rupt și vrea ca supermarketul să plătească daunele suferite deoarece „închiderea cutiei a fost defectă și nu era potrivită pentru vânzare”.

O companie specializată a fost chemată să curețe mașina profesional. ”Diferitele părți au fost complet îndepărtate”, a spus avocatul femeii, citat de ziarulromanesc.at.

Citește și: Uleiul produs în România, comercializat în Franţa la jumătate de preţ faţă de preţul de la noi din ţară

Pe de altă parte, reprezentanții supermarketului se apără.

”Închiderea a fost etanșă și când uleiul a fost vândut. Cutia trebuie să fi căzut pe un obiect dur precum asfaltul după vânzare”. Cu mii de recipiente de ulei cu același produs vândut, „nu a fost niciodată o astfel de problemă”. El a mai precizat că nu a existat niciodată o altă încercare de conciliere, înainte de proces, așa cum a susținut în instanță femeia.

Citește și: Cozi uriaşe ca pe vremea lui Ceauşescu la un magazin din Capitală. Oamenii s-au înghesuit să prindă ulei şi carne la ofertă

Conducerea supermarketului a încercat să ajungă la un acord cu clienta reclamantă, oferindu-i suma de 1.000 euro drept despăgubire, dar femeia a refuzat pe motiv că prejudiciul cauzat a fost mult mai mare.

Supermarketul și avocatul ei raportează că un angajat al unui supermarket „a spus că un coleg a informat-o înainte de incident că un palet cu ulei a fost deteriorat în timpul transportului”.

Între timp, procesul a fost amânat și mai mulți martori trebuie audiați.