O femeie a decedat în avion chiar la plecarea din Tenerife. Însoțitorii de zbor au încercat să o resusciteze însă lupta lor a fost în zadar

Panică la bordul unui avion. La circa trei ore de la momentul decolării, o femeie a început să se simtă rău. Aceasta s-a stins din viață, în ciuda eforturilor depuse de însoțitorii de zbor.

04 apr. 2023, 11:21
O femeie a decedat în avion chiar la plecarea din Tenerife. Însoțitorii de zbor au încercat să o resusciteze însă lupta lor a fost în zadar

O situație extrem de neplăcută a avut loc la bordul unui avion care decolase din Tenerife, care ar fi trebuit să ajungă în Manchester, Marea Britanie. O femeie a leșinat pe parcursul zborului și ulterior a decedat. Avionul a fost nevoit să aterizeze de urgență, a informat publicația The Sun.

Citește și: Alimentele pe care să nu le mănânci niciodată în avion. Care este explicația specialiștilor

La circa trei ore de la momentul decolării, o femeie a început să se simtă rău, iar unul dintre pasageri, un bărbat, a ajutat-o să ajungă până la toaleta aeronavei.

„La câteva ore de la începutul zborului, un bărbat a ajutat o femeie să ajungă la toaletă. Părea să nu fie într-o stare prea bună. Însoțitorii de zbor au discutat cu cei doi și, la un moment dat, a trebuit să o întindă (n.r. pe femeie) în fața ușilor unde sunt scaunele cu spațiu suplimentar pentru picioare. Ea a fost întrebată cât de rău se simte, astfel încât însoțitorii de zbor să poată transmite pilotului”, a declarat un pasager pentru Manchester Evening News.

Femeia care a leșinat în avion s-a stins din viață

Bărbatul a mai explicat faptul că însoțitorii de zbor au încercat să facă apel la orice personal medical care s-ar fi aflat la bord, în ideea în care să îi poată oferi femeii ajutor. Avionul a fost nevoit să facă un viraj brusc, dat fiind că a trebuit să aterizeze de urgență.

Persoana care a lesinat a fost resuscitată timp de o oră de către membrii echipajului, însă din păcate aceștia nu au avut succes. Pe aeroportul Cornwall din Newquay se aflau deja două ambulanțe, care au preluat-o pe femeie și au transportat-o de urgență la spital.

Ulterior, avionul a decolat din nou și a ajuns la destinația planificată, Manchester, Marea Britanie.

Membrii echipajului au confirmat că femeia a decedat și le-au mulțumit pasagerilor pentru ajutorul acordat în încercarea de a o salva.

Citește și: Panică la bord! Un avion a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni, după ce pilotului i s-a făcut rău